LITERE VOLUMETRICE

Litere volumetrice Premium din plexiglas cu LED-uri

Literele volumetrice Premium din plexiglas iluminate cu leduri produse de HEADPRINT sunt indiscutabil cele mai luminoase litere volumetrice din Romania.

Acest lucru este posibil datorita experientei de peste 19 ani in productia publicitara, a studiilor efectuate si a materialelor de inalta calitate utilizate.

Avantajele literelor volumetrice Premium din plexiglas iluminate cu leduri:

➤ datorita grosimii maxime de 15cm si a sistemului de iluminare foarte performant aceste litere volumetrice sunt indispensabile pentru orice companie care doreste un impact vizual puternic si in acelasi timp de inalta clasa. 

➤ foarte economice din punct de vedere al consumului redus de energie electrica 

➤ atrag privirile publicului chiar daca acestea sunt la mare distanta cum ar fi pe acoperisul unei cladiri inalte. 

➤ se poate crea un numar infinit de jocuri de lumini pentru a va dinamiza identitatea

Despre literele volumetrice

Literele volumetrice aduc calitate imaginii brandului dvs. Impresioneaza prin calitatea executiei si creeaza brand awareness. Fie ca sunt de dimeniuni mari si montate pe acoperisul unei cladiri sau de dimensiuni reduse montate intr-o receptie, brandul dvs. scris cu litere volumetrice (iluminate sau nu) va impresiona placut si va atrage atentia potentialilor clienti.

Iluminare Litere Volumetrice

Iluminarea literelor volumetrice se face cu LED-uri de inalta calitate, special produse pentru o utilizare indelungata si rezistente la apa, praf, temperaturi scazute sau inalte. De asemenea iluminarea poate fi statica sau dinamica (joc de lumini preprogramat).

Modalitati de iluminare a literelor volumetrice

Iluminare interioara

LED-urile sunt introduse in literele volumetrice si este iluminata fata literei sau fata + lateralul literelor volumetrice

Iluminare halou

Led-urile sunt montate pe spatele literei si ilumineaza de fapt peretele sau panoul pe care literele au fost montate. Din fata se va vedea un contur de lumina in jurul literelor – de aici si efectul de halou. De obicei literele din acryl de culori inchise sau literele volumetrice din materiale opace cum ar fi lemn, otel, aluminiu, etc. se ilumineaza folosind iluminare halou.

Iluminare in cant

Literele volumetrice pot fi iluminate doar pe laterale. Acest efect se face blocand trecerea luminii prin fata literei prin opacizarea interiorului fetei sau prin aplicarea unui material opac pe suprafata literei.

Iluminare frontala

Utilizand proiectoare sau wall washers (lumini arhitecturale) se poate crea un efect special luminand literele din fata.

Iluminare pe fata sau cantul literei cu leduri individuale vizibile

Acest tip de iluminare este de obicei utilizat pentru semnalistica de gen “NON-STOP” sau orice alt semn al carui scop principal este de a atrage atentia si reuseste cu brio deoarece LED-urile utilizate sunt foarte puternice si se utilizeaza in mod normal impreuna cu un un joc de lumini.