Media Imagination

PERSONALIZARI

Personalizam o gama larga de produse prin servicii de broderie, serigrafie, direct printing la preturi de producator.
Imprimam tricouri, sepci, hanorace, camasi, halate, prosoape, jachete,etc.

  • Broderia este o arta de decoratiuni textile cu o indelungata traditie, fiind cel mai elegant si rezistent mod de personalizare atat al produselor textile cat si al altor materiale (tricouri, halate, salopete, sepci, camasi, cravate, pulovere, rochii, genti, materiale promotioanale, huse auto, ecusoane scolare sau pentru firme etc.
  • Serigrafia este cea mai cunoscuta modalitate de imprimare a materialelor textile de orice fel, fapt dovedit de numarul urias de confectii imprimate existent pe piata comerciala. Se pot realiza imprimari speciale, gen: 3D, metal-foil, expand, glitter, perl, flock, reflectorizant, fluorescent etc.
  • Este fenomenul de trecere, prin incalzire, a unei substante din stare solida, direct in stare de vapori(gazoasa), fara a mai trece prin stare lichida. Intreg fenomenul are loc cu absortie de caldura.
  • Ce materiale folosim la transfer termic? Folie pentru transfer termic decupabila la cutter-plotter. Sunt folii autocolante din care pot fi taiate litere sau forme diverse cu mana libera sau pentru exactitate cu ajutorul unui cutter-plotter. Dupa taiere folia poate fi transferata pe orice material.