Media Imagination

Print de mari dimensiuni

Realizam print de mari dimensiuni indoor sau outdoor pe diferite materiale in functie de proiectele dumneavoastra.

Utilizam tehnologii diferite pentru print cum ar fi cerneluri pe baza de pigment UV, sublimare, solvent, ecosolvent sau pe baza de latex. Va oferim deci la pret redus printuri cu culori vii, naturale de intensitate deosebita si cu o garantie de 3-5 ani

Astfel realizam print bannere, backlit, blockout, mesh, autocolant, windowgraphics, material de steag, hartie, hartie foto, tapet, canvas sau polipropilena. Realizam de asemenea printuri pe materiale rigide cum ar fi forex, plexiglas, kappa, sticla, lemn.

 • Pe frontlit se realizeaza in special bannere cu tiv si capse sau panouri publicitare cu o singura fata. Frontlitul are culoarea alba, mata si se poate printa cu toate tehnologiile. Ofera rezistenta in timp atat la exterior cat si la interior.
 • Acest material este asemanator frontlit-ului dar cu o caracteristica in plus si anume translucenta. Este deci folosit la casete luminoase sau panouri luminoase de mari dimensiuni. Rezista foarte bine indoor si outdoor.
 • Pe acest material se realizeaza bannere cu 2 fete sau steaguri publicitare pe stalpi. Este un material alb, opac cu o insertie de carbon in interior ce impiedica sa se vada grafica de pe o parte pe cealalta. Se poate printa pe ambele parti si se poate folosi la aplicatii de interior sau exterior.
 • Mesh-ul este un material pvc de culoare alba, cu rezistenta sporita la intemperii, cu perforatii mici si constante ceea ce permite curentilor de aer sa treaca prin el. Este indicat in locul frontlit-ului atunci cand se realizeaza printuri de mari dimensiuni avand fata de acesta 2 avantaje si anume greutate mult mai scazuta si rezistenta la vant.
 • Fie ca este alb sau transparent, lucios sau mat, autocolantul ofera printurilor o suprafata perfecta pentru imaginile dumneavoastra. In functie de compozitie si adezivul de pe spate, autocolantul poate fi permanent sau removable, indicat pentru suprafete plane sau curbate. Pentru lucrarile de exterior se poate lamina oferind o rezistenta in plus la umezeala si raze UV.
 • Aceste material este tot o folie autocolanta dar cu perforatii ce asigura vizibilitatea din interior. Se poate printa doar pe o fata si se aplica pe partea exterioara. In acest fel din exterior se vede grafica printata iar din interior se vede afara fara impedimente.
 • Materialul de steag este 100% poliester. Se obtin imagini de o calitate deosebita si culori vii. Se printeaza pe o singura fata dar fiind un material semitransparent grafica se vede si de pe partea cealalta in oglinda. Din acest material se pot confectiona steaguri de exterior, staeg tip lacrima, steguri tip vela, beach flag sau steaguri de interior pentru expozitii.
 • Pe hartie realizam afise si postere de diferite dimensiuni. Pentru aplicatiile de interior folosim whiteback, o hartie alba pe ambele parti iar pentru exterior blueback, o hartie folosita in special pentru decorarea panourile de exterior.
 • Realizam printuri pe hartie fotografica cu o tehnologie speciala ce asigura o rezolutie aparenta de pana la 4000 dpi. Este indicata pentru lucrari speciale cum ar fotografii de eveniment, fotografii portret, fotografii scolare, peisaje, cartografie, geodezie. Finisarea hartiei este lucioasa sau mata iar latimea de printare este maxim 1,27 m.
 • Este un material pe baza de poliester ce se preteaza pentru realizarea tapetelor in spatii interioare.
 • Pe acest material se realizeaza tablouri canvas. Este un material textil cu diferite texturi, printabil pe o singura fata. Tablourile le realizam de la a la z inclusiv sasiuri, incleiere, intindere si agatatori.
 • Printurile pe acest material sunt destinate sistemelor de afisaj de tip roll-up. O alta aplicatie a acestui material o reprezinta printurile pentru people stoppere (panouri tip A) avand rezistenta la umeaza si UV.