Media Imagination

SISTEME EXPOZIȚIONALE

ROLL-UP

Este cel mai cunoscut sistem de afisaj datorita eficientei in prezentare si usurintei in montare. Cu suprafata generoasa de expunere (in formatul clasic de 85×200 cm) este in acelasi timp foarte practic si usor de transportat. Roll-up-urile Tempera sunt solide, iar printul este impecabil fiind realizat cu utilaje de ultima generatie. In plus, acest produs exceptional este disponibil la un cost redus. In general folosim ca suport de printare polipropilena waterproof care nu mai necesita plastifiere, ceea ce se traduce printr-o economie in plus pentru bugetul dvs.

POP-UP

Este un sistem pliabil de bare, care se monteaza rapid chiar si de o singura persoana, fara a utiliza unelte aditionale. Dimensiunile printului sunt variabile. In pret este inclus sistemul, printurile, geanta cu troller si doua spoturi luminoase.

A-BOARD

Acest reper este probabil cel mai cunoscut tip de people stopper. Cu doua fete de afisaj (sectiune tip A), rama click si picioare solide, este optiunea ideala pentru a obtine o expunere eficienta la un pret scazut. Finisat excelent , acest produs dispune si de protectie plastic pentru printuri. Disponibil in formatul 50 X 70cm, 60 X 84cm, 70 X 100cm.

STEAGURI

Fabricat din polimer durabil, sunt ideale pentru expozitii, complexe rezidentiale, restaurante, cafenele, mall-uri si multe altele. Materialul textil utilizat este din poliester 100% cu o greutate de 110g/mp si cu protectie UV pentru o utilizare indelungata Baza poate fi spic, cruce econo, cruce premium, se poate atasa si baza de apa pentru o mai buna stabilitate.

BANNER

Cu greutate redusa, dar foarte stabil datorita celor 3 picioare dispuse inteligent, acest X-Banner este usor de instalat si intretinut. Fabricat din aluminiu si fibra de carbon, poate sustine perfect un print de 60×160 cm. Printul se fixeaza cu suruburi ce trec prin capsele amplasate la colturile bannerului.