Litere Volumetrice

Literele volumetrice sunt o modalitate eficientă și atrăgătoare de a evidenția numele sau mesajul afacerii dvs. în spațiul comercial sau publicitar. Fiind tridimensionale, acestea aduc un impact vizual puternic și pot fi personalizate în funcție de designul și brandul dvs.

Litere Volumetrice

Literele volumetrice aduc calitate imaginii brandului dvs. Impresioneaza prin calitatea executiei si creeaza brand awareness. Fie ca sunt de dimeniuni mari si montate pe acoperisul unei cladiri sau de dimensiuni reduse montate intr-o receptie, brandul dvs. scris cu litere volumetrice (iluminate sau nu) va impresiona placut si va atrage atentia potentialilor clienti.

De ce Media Imagination

Suntem specializati in productia de semnalizare publicitara de peste 20 ani, iar scopul nostru este sa iți oferim cele mai potrivite solutii pentru a-ti face brandul remarcat.

Expertiza noastră cuprinzătoare în lucrul cu diverse programe de grafică și machetare, alături de experiența în utilizarea unei game variate de echipamente de producție și finisaje tipografice, ne recomandă drept partenerul ideal pentru realizarea materialelor dumneavoastră de prezentare.

20+

De ani de experiență în producția publicitară.

99%

Dintre proiectele noastre finalizate la timp.

5000+

De clienți ne-au trecut deja pragul

10.000+

De proiecte publicitare finalizate cu succes