Despre noi

 In spatele fiecarui produs sau serviciu oferit de compania nostra se afla o echipa cu peste 20 ani experienta in domeniul productiei publicitare. 

Cunostintele diversificate in lucrul cu diverse programe de grafica si machetare precum si experienta in operarea multor tipuri de echipamente de productie si finisaje tipografice ne recomanda ca fiind partenerul ideal pentru producerea materialelor dumneavoastra de prezentare.

De ce Media Imagination

Suntem specializati in productia de semnalizare publicitara de peste 20 ani, iar scopul nostru este sa iți oferim cele mai potrivite solutii pentru a-ti face brandul remarcat.

La baza fiecărui produs sau serviciu oferit de compania noastră stă o echipă cu peste 20 ani de experiență în domeniul producției publicitare. Expertiza noastră cuprinzătoare în lucrul cu diverse programe de grafică și machetare, alături de experiența în utilizarea unei game variate de echipamente de producție și finisaje tipografice, ne recomandă drept partenerul ideal pentru realizarea materialelor dumneavoastră de prezentare.

20+

De ani de experiență în industria producției publicitare.

99%

Dintre proiectele noastre finalizate la timp.

5000+

De clienți ne-au trecut deja pragul

10.000+

De proiecte publicitare finalizate cu succes

Ce oferim?

Experiență și profesionalism

Experiență și profesionalism

Cu expertiza noastră vastă și standardele noastre ridicate, vă garantăm că fiecare detaliu este tratat cu atenție și că produsele noastre vor depăși orice așteptări.

Calitate garantată

Calitate garantată

Grija noastră permanentă pentru calitatea produselor și a serviciilor oferite ne-a ajutat să construim de-a lungul timpului relații foarte bune cu clienții, partenerii și colaboratorii noștri.

Termene scurte de execuție și livrare

Termene scurte de execuție și livrare

Toate comenzile primite sunt verificate și programate rapid pentru execuție. Utilizăm toate echipamentele și resursele necesare pentru ca dumneavoastră să primiți în cel mai scurt timp produsul comandat.

Flexibilitate și personalizare

Flexibilitate și personalizare

Ne adaptăm nevoilor și cerințelor specifice ale fiecărui client, oferind soluții personalizate și flexibile pentru a asigura satisfacția deplină a acestora.

Clienții noștri

Ce spun clienți despre noi

La Media Imagination, ne preocupăm constant de asigurarea unei calități impecabile pentru toate produsele noastre. Utilizăm echipamente de înaltă performanță atât pentru tipărire, cât și pentru diversele finisaje tipografice. Investim în mod continuu în automatizare și tehnologie pentru a obține produse publicitare impecabile în fiecare situație, indiferent de complexitatea acestora.

Seriozitate, profesionalism, punctualitate si lista poate sa continue. Recomand

Nelu Gora

Cei mai serioși oameni. Recomand cu incredere

Viorel Rusu

servicii bune si seriozitate

Dan Muresan

Calitate, preț, termen bun.

Cristian Vasile