Autocolante

Colantările pentru geamuri sau autocolante care pot fi aplicate pe geamurile spatiilor comerciale pentru a oferi un aspect personalizat sau pentru a oferi protecție împotriva razelor UV, pot fi utilizate pentru a adăuga design-uri sau logo-uri, sau pentru a acoperi geamurile pentru a asigura intimitate sau pentru a reduce reflexia.

Autocolante

Folosim tehnologii de print & cut digital de ultima generatie cu ecosolvent si UV large format, tipar digital si offset – autocolante PVC, stickere, etichete autocolante, window graphics, bannere stradale, mesh-uri. Producem toata gama de print de mari dimensiuni si mici dimensiuni

Materialele folosite de noi în procesul de producție sunt atent selecționate pentru o durată lungă de viață a produselor făcute pentru dumneavoastră. Diversitatea materialelor și finisajelor permit produselor noastre să iasă în evidență prin calitate și unicitate.

Expertiza noastră cuprinzătoare în lucrul cu diverse programe de grafică și machetare, alături de experiența în utilizarea unei game variate de echipamente de producție și finisaje tipografice, ne recomandă drept partenerul ideal pentru realizarea materialelor dumneavoastră de prezentare.