Casete Luminoase

Casetele luminoase sunt soluția ideală pentru a evidenția afacerea dvs. și a atrage atenția asupra mesajelor într-un mod vizibil și atrăgător. Cu designul modern și iluminarea uniformă, acestea sunt perfecte pentru a vă face cunoscută prezența într-un mod eficient și elegant.

Casete Luminoase

Casetele luminoase sunt de diferite forme, dimensiuni, culori si decoratiuni. Pot fi realizate din profile plastice sau metalice cu inchideri din pvc, poliplan, plexiglass, profile acrilice, dibond (alucobond), aluminiu si altele, fiind unul din cele mai importante elemente vizuale, de semnalistica on-site Outdoor. Intalnite foarte des la exterior, permitand dimensiuni foarte mari fara a fi nevoie de imbinari ale materialului.

De ce Media Imagination

Suntem specializati in productia de semnalizare publicitara de peste 20 ani, iar scopul nostru este sa iți oferim cele mai potrivite solutii pentru a-ti face brandul remarcat.

Expertiza noastră cuprinzătoare în lucrul cu diverse programe de grafică și machetare, alături de experiența în utilizarea unei game variate de echipamente de producție și finisaje tipografice, ne recomandă drept partenerul ideal pentru realizarea materialelor dumneavoastră de prezentare.

20+

De ani de experiență în producția publicitară.

99%

Dintre proiectele noastre finalizate la timp.

5000+

De clienți ne-au trecut deja pragul

10.000+

De proiecte publicitare finalizate cu succes