Panouri Publicitare

Panourile publicitare sunt instrumente esențiale pentru promovarea eficientă a afacerii dvs. Amplasate strategic în locuri frecventate, acestea atrag atenția clienților potențiali și împărtășesc mesajul dvs. cu impact vizual.

Panouri Publicitare

Realizam panouri publicitare outdoor pe orice dimensiune si forma! Asiguram atat design-ul confectionarea, transportul cat si montajul acestora. Panouri fonduri europene, Panouri directionale, Panouri stradale, Panouri de mari dimensiuni Panouri Fonduri Europene

Panouri publicitare din poliplan

Caracteristici: cadru metalic, fata din poliplan/frontlit (tensionata pe cadru metalic), personalizare cu autocolant Oracal 451 sau print digital; Recomandari:panoul reprezinta un element de signalistica stradal cu un impact vizual deosebit, este usor de intretinut, este o varianta relativ ieftina.

Panouri publicitare din alucubond

Caracteristici: cadru metalic, fata din alucubond, personalizare cu autocolant Oracal 651 sau print digital; Recomandari:panoul reprezinta un element de signalistica stradal cu un impact vizual deosebit, este usor de intretinut, este o varianta relativ ieftina.

Panouri publicitare Indoor

Panourile publicitare indoor sunt o forma excelenta de promovare a produselor/serviciilor, avand un impact vizual deosebit. Panourile sunt realizate din forex de 4 mm grosime, pe care se aplica autocolant printat la o rezolutie de 1440 dpi, cu cerneala ecosolvent eliminand astfel deranjantul miros de vopsea.

De ce Media Imagination

Suntem specializati in productia de semnalizare publicitara de peste 20 ani, iar scopul nostru este sa iți oferim cele mai potrivite solutii pentru a-ti face brandul remarcat.

Expertiza noastră cuprinzătoare în lucrul cu diverse programe de grafică și machetare, alături de experiența în utilizarea unei game variate de echipamente de producție și finisaje tipografice, ne recomandă drept partenerul ideal pentru realizarea materialelor dumneavoastră de prezentare.

20+

De ani de experiență în producția publicitară.

99%

Dintre proiectele noastre finalizate la timp.

5000+

De clienți ne-au trecut deja pragul

10.000+

De proiecte publicitare finalizate cu succes