Decupare cutter-plotter

Media Imagination oferă servicii de decupare disponibile pentru o gamă variată de materiale.

Cu ajutorul tehnologiei noastre avansate, putem realiza decupări precise, urmând un contur prestabilit, cu o calitate impecabilă și o precizie înaltă.

Decupare cutter-plotter

Decuparea cu cutter-plotter este o tehnică modernă de tăiere utilizată pentru materiale precum hârtie, carton, vinil, folie adezivă și multe altele.

Această metodă implică utilizarea unui dispozitiv specializat, numit cutter-plotter, care utilizează o lamă pentru a tăia materialele în funcție de designul specificat.

Este o tehnică precisă și eficientă, ideală pentru producția de autocolante, etichete, decorațiuni personalizate și alte articole cu detalii fine și contururi complexe.

De ce Media Imagination

Suntem specializati in productia de semnalizare publicitara de peste 20 ani, iar scopul nostru este sa iți oferim cele mai potrivite solutii pentru a-ti face brandul remarcat.

Expertiza noastră cuprinzătoare în lucrul cu diverse programe de grafică și machetare, alături de experiența în utilizarea unei game variate de echipamente de producție și finisaje tipografice, ne recomandă drept partenerul ideal pentru realizarea materialelor dumneavoastră de prezentare.

20+

De ani de experiență în producția publicitară.

99%

Dintre proiectele noastre finalizate la timp.

5000+

De clienți ne-au trecut deja pragul

10.000+

De proiecte publicitare finalizate cu succes