Ecrane LED

Proiecțiile sunt mai ușor de realizat când se folosește un ecran LED pentru evenimente atât indoor cât și outdoor. Ecranul LED este modular, astfel se pot crea diverse dimensiuni.

Ecrane LED

Ecranele cu LED sunt dispozitive moderne de afișare care utilizează tehnologia LED (diodă emițătoare de lumină) pentru a produce imagini și mesaje vizibile atât în interior, cât și în exterior.

Aceste ecrane sunt utilizate pentru a transmite informații, reclame, evenimente în timp real și multe altele, cu o claritate și o luminozitate superioare, făcându-le ideale pentru a atrage atenția publicului.

Ecranele cu LED pot fi montate pe diverse structuri, cum ar fi clădiri, stâlpi sau chiar panouri mobile, și oferă flexibilitate în personalizarea și actualizarea conținutului afișat.

De ce Media Imagination

Suntem specializati in productia de semnalizare publicitara de peste 20 ani, iar scopul nostru este sa iți oferim cele mai potrivite solutii pentru a-ti face brandul remarcat.

Expertiza noastră cuprinzătoare în lucrul cu diverse programe de grafică și machetare, alături de experiența în utilizarea unei game variate de echipamente de producție și finisaje tipografice, ne recomandă drept partenerul ideal pentru realizarea materialelor dumneavoastră de prezentare.

20+

De ani de experiență în producția publicitară.

99%

Dintre proiectele noastre finalizate la timp.

5000+

De clienți ne-au trecut deja pragul

10.000+

De proiecte publicitare finalizate cu succes