Finisare prin broșare

Broșarea unei carti este o metodă rapidă si clasică de prindere a unei coperți împreună cu blocul de carte. Aceastea se face lipind paginile între ele, apoi împreună cu coperta.

Finisare prin broșare

Brosarea reprezinta o operatiune de finisare in procesele de tipografie prin care se realizeaza legarea de carte prin lipire, iar coperta unei carti este atasata blocului de carte. Astfel, documentele printate sunt organizate si pastrate in ordine.

Brosarea se realizeaza cu ajutorul masinilor brosat. Acestea aplica la cald adezivul pe cotorul cartii pentru a lipi copertile. Cu ajutorul brosarii se pot realiza carti, manule, cursuri, cataloage de produse sau servicii, reviste sau diverse doumentatii.

De ce Media Imagination

Suntem specializati in productia de semnalizare publicitara de peste 20 ani, iar scopul nostru este sa iți oferim cele mai potrivite solutii pentru a-ti face brandul remarcat.

Expertiza noastră cuprinzătoare în lucrul cu diverse programe de grafică și machetare, alături de experiența în utilizarea unei game variate de echipamente de producție și finisaje tipografice, ne recomandă drept partenerul ideal pentru realizarea materialelor dumneavoastră de prezentare.

20+

De ani de experiență în producția publicitară.

99%

Dintre proiectele noastre finalizate la timp.

5000+

De clienți ne-au trecut deja pragul

10.000+

De proiecte publicitare finalizate cu succes