Gravura CNC

Gravura CNC este un proces de gravare precis și automatizat, realizat cu ajutorul unui echipament CNC.

Acesta utilizează o freză sau un burghiu controlat numeric pentru a îndepărta materialul din suprafața unei piese pentru a crea modele, texte sau imagini cu detalii fine.

Gravura CNC

Gravura CNC reprezintă un proces de gravare automatizat și precis, realizat cu ajutorul unei mașini cu comandă numerică computerizată.

Această tehnologie utilizează o gamă variată de instrumente, cum ar fi freze sau burghie, pentru a îndepărta materialul din suprafața unei piese, creând modele, texte sau imagini cu detalii fine.

Gravura CNC este folosită în diverse domenii, de la industria publicitară și decorativă până la producția de plăcuțe de identificare, semne, sigle personalizate și multe altele. Este apreciată pentru precizia sa, flexibilitatea și capacitatea de a lucra pe o gamă variată de materiale, cum ar fi lemnul, plasticul, metalul și chiar piatra.

De ce Media Imagination

Suntem specializati in productia de semnalizare publicitara de peste 20 ani, iar scopul nostru este sa iți oferim cele mai potrivite solutii pentru a-ti face brandul remarcat.

Expertiza noastră cuprinzătoare în lucrul cu diverse programe de grafică și machetare, alături de experiența în utilizarea unei game variate de echipamente de producție și finisaje tipografice, ne recomandă drept partenerul ideal pentru realizarea materialelor dumneavoastră de prezentare.

20+

De ani de experiență în producția publicitară.

99%

Dintre proiectele noastre finalizate la timp.

5000+

De clienți ne-au trecut deja pragul

10.000+

De proiecte publicitare finalizate cu succes