Imprimare prin Transfer

Imprimarea prin transfer este o tehnică de imprimare care implică transferul imaginii de pe o hârtie specială, numită hârtie de transfer, pe un alt material, cum ar fi textilele sau ceramica.

Această metodă folosește căldură și presiune pentru a transfera imaginea de pe hârtia de transfer pe suprafața materialului țintă.

Imprimare prin Transfer

Sublimarea este o tehnică de imprimare care maximizează vizibilitatea ideilor tale.

Prin sublimare, design-ul sau mesajul tău este transferat pe textile sintetice printr-un proces chimic în care elementele solide devin gaze la temperaturi înalte. Aceasta se realizează prin aplicarea unei hârtii speciale cu design-ul pe suprafața materialului și prin utilizarea căldurii și presiunii cu un calandru.

Sublimarea oferă o calitate și detaliere excelente pe textilele sintetice, fiind rezistentă la apă și asigurând un design durabil și impecabil. Comparativ cu alte tehnici, cum ar fi serigrafia sau tiparul digital (DTG), sublimarea oferă un avantaj unic prin fidelitatea absolută a imaginii și prin textura respirabilă și moale a materialului.

De ce Media Imagination

Suntem specializati in productia de semnalizare publicitara de peste 20 ani, iar scopul nostru este sa iți oferim cele mai potrivite solutii pentru a-ti face brandul remarcat.

Expertiza noastră cuprinzătoare în lucrul cu diverse programe de grafică și machetare, alături de experiența în utilizarea unei game variate de echipamente de producție și finisaje tipografice, ne recomandă drept partenerul ideal pentru realizarea materialelor dumneavoastră de prezentare.

20+

De ani de experiență în producția publicitară.

99%

Dintre proiectele noastre finalizate la timp.

5000+

De clienți ne-au trecut deja pragul

10.000+

De proiecte publicitare finalizate cu succes