Imprimări folio

Media Imagination foloseste cele mai noi tehnologii de imprimări folio. Echipa noastră pune în prim plan eleganța și rafinamentul cu un design atractiv. Acest serviciu de finisare poate adăuga o notă de profesionalism și creativitate lucrării tale.

Imprimări folio

Imprimările cu folio sunt o modalitate elegantă și rafinată de a adăuga un aspect luxos și atrăgător materialelor imprimate. Folio-ul, sau timbrarea cu folio, implică aplicarea unei foi subțiri de metal sau alt material strălucitor pe suprafața hârtiei sau cartonului folosind presiune și căldură. Această tehnică conferă un efect strălucitor și texturat care atrage privirea și evidențiază detaliile, fiind ideală pentru cărți de vizită, invitații, ambalaje de lux și alte materiale de marketing de înaltă calitate.

De ce Media Imagination

Suntem specializati in productia de semnalizare publicitara de peste 20 ani, iar scopul nostru este sa iți oferim cele mai potrivite solutii pentru a-ti face brandul remarcat.

Expertiza noastră cuprinzătoare în lucrul cu diverse programe de grafică și machetare, alături de experiența în utilizarea unei game variate de echipamente de producție și finisaje tipografice, ne recomandă drept partenerul ideal pentru realizarea materialelor dumneavoastră de prezentare.

20+

De ani de experiență în producția publicitară.

99%

Dintre proiectele noastre finalizate la timp.

5000+

De clienți ne-au trecut deja pragul

10.000+

De proiecte publicitare finalizate cu succes