Printuri mari exterior & interior

Printurile mari, atât pentru exterior, cât și pentru interior, sunt o modalitate eficientă de promovare a afacerii dumneavoastră. Cu dimensiuni variate și calitate de imprimare înaltă, acestea atrag atenția clienților și oferă un mod impactant de a vă face cunoscută prezența în spațiile comerciale sau publice. Fiind rezistente și durabile, aceste printuri reprezintă o soluție eficientă pentru promovarea afacerii dumneavoastră.

Printuri de mari dimensiuni

Realizam print de mari dimensiuni indoor sau outdoor pe diferite materiale in functie de proiectele dumneavoastra.

Utilizam tehnologii diferite pentru print cum ar fi cerneluri pe baza de pigment UV, sublimare, solvent, ecosolvent sau pe baza de latex. Va oferim deci la pret redus printuri cu culori vii, naturale de intensitate deosebita si cu o garantie de 3-5 ani

Astfel realizam print bannere, backlit, blockout, mesh, autocolant, windowgraphics, material de steag, hartie, hartie foto, tapet, canvas sau polipropilena. Realizam de asemenea printuri pe materiale rigide cum ar fi forex, plexiglas, kappa, sticla, lemn.

De ce Media Imagination

Suntem specializati in productia de semnalizare publicitara de peste 20 ani, iar scopul nostru este sa iți oferim cele mai potrivite solutii pentru a-ti face brandul remarcat.

Expertiza noastră cuprinzătoare în lucrul cu diverse programe de grafică și machetare, alături de experiența în utilizarea unei game variate de echipamente de producție și finisaje tipografice, ne recomandă drept partenerul ideal pentru realizarea materialelor dumneavoastră de prezentare.

20+

De ani de experiență în producția publicitară.

99%

Dintre proiectele noastre finalizate la timp.

5000+

De clienți ne-au trecut deja pragul

10.000+

De proiecte publicitare finalizate cu succes